torstai 26. joulukuuta 2013

Candy Cane Jääsuklaa

Näihin sain inspiksen rapakon takaisen paketin Hershey's Kisses maistiaisista. Jääsuklaan ohje löytyy monestakin paikasta, toisissa neuvotaan laittamaan suklaat kylmään toisissa jähmetys ja säilytys huoneenlämmössä. Minulla suklaa ei jähmettynyt täysin huoneenlämmössä, voi olla että käytetty suklaa vaikuttaa asiaan myös (käytin Maraboun valkoista suklaata)..

Candy Cane Jääsuklaa (noin 30kpl)
200g valkoista leivontasuklaata
100g kookosrasvaa
1,5 rkl tomusokeria
3-4 piparmintun makuista karkkikeppiä 
(pari tippaa piparminttuaromia)

Murskaa karkkikepit esim. tehosekoittimessa. Paloittele suklaa taikinakulhoon. Lisää kookosrasva ja tomusokeri. Kiehauta vettä kattilassa, jonka sisälle kulho sopii. Nosta kattila levyltä ja laita kulho kattilan päälle vesihöyryyn. Sekoita kunnes suklaa ja kookosrasva ovat sulaneet. Lisää karkkikeppimurska ja sekoita tasaiseksi. Kaada massa karkkivuokiin. Halutessasi koristele hetken päästä karkkikeppimuruilla. Anna suklaiden kovettua yön yli huoneenlämmössä. Säilytä huoneenlämmössä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti