Tein piiitkästä aikaa voileipäkakkua broilerin makuun.. viime kerrasta on aikaa melkein 7 vuotta! Aina vaan tulee tehtyä samaa lihakakkua nykyään ja alkaa jo kyllästyttää. Tämä maistui hyvältä, vaikka koristelu meni ihan mönkään jo siit alkaen että kaupan vihannestiskillä kaikki haluamani raaka-aineet olivat täyttä p:tä (harvoin niin suututtaa kaupassa ku eilen) enkä enää muualle ehtiny kauppaan.. Ja loppujen lopuksi tuli niin kiire koristella että kirjamelllisesti lätkin vaan noita tuohon päälle. Mutta joo, kakun sisälmys:
1pkt Reilu täysjyväpaahtoa (leikkaa reunat pois ja kostuta palat lihaliemellä)
400g hunajamarinoituja broilerin filesuikaleita
1pkt tuorejuustoa (aurinkokuivattu tomaatti)
1prk ranskankermaa
n.2/3 tuubia kevytmajoneesia
n.1/3 tuubia voileipäpikkelssiä (käytän yleensä Rainbowta, hyvä hinta-laatusuhde)
fetajuustoa
currya
tomaattia
Kuorrutteeseen laitoin majoneesia, smetanaa ja tuorejuustoa, maustoin vähä currylla, pippurilla ja yrttisuolalla
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti