perjantai 4. joulukuuta 2009

Sitä vaan että....piparipaja on auennut viimein täälläkin :) Pitää koittaa rykiä karstat koneesta ennenku joulu on jo ohi. Ei näitä taas tänäkään vuonna paljo ehi harrastamaan, mutta jotain tekee mieli tehä jo sen tuoksunki takia..


 


Nämä on vähä tämmösiä koeversioita kaikki..Alunperin aioin kokeilla vaan tuota karttamallia (joita loppujen lopuksi tuliki sitte tehtyä vaan nuo kaks), mutta sitte tuli itsenäisyyspäivän alla sinivalkoinen fiilis ja halusinki kokeilla tuota piparin koristelua pikeerillä. Pikkusen vois vielä harjotella lisää..


 Tilasin joku aika sitte kuviin kokeeksi vohvelipaperia, koska se oli niin paljo halvempaa ku se useimmin käytetty kakkukuvapohja.. Ja halusin kokeilla miten se soveltus piparin päälle. Toissa vuonna tein joulumessuille kuvallisia pipareita tavallisesta kuvapohjasta ja ne onnistu hyvin, meni tosi nätisti kuva siihen. Tämä vohveli tahtoo yrittää "ryppyillä", pitää painella enemmän että saa sen tarttuun kunnolla. Ja pikeeri kuultaa läpi vähä, mutta kyllä näistäki toimivia saa pikkusen hiomalla. Reunojen koristelu tökki, parempi ois ehkä tehä vaan "kortteja", ettei tulis nuin leveät piparireunat siis..


 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti