perjantai 24. syyskuuta 2010

Kinkkujuusto-nyytit ja savunauta-ruissipsit



Kinkkujuustonyytit:


valmiita lehtitaikinalevyjä


tuorejuustoa


juustoraastetta


palvikinkkua


 


Leikkaa lehtitaikinalevyt kahtia neliöiksi. Sivele neliölle tuorejuustoa (laitoin Crème Bonjour Italialaiset yrtit-makua). Lisää päälle hienonnettu kinkku ja hieman juustoraastetta. Nosta neliön kulmat keskelle yhteen. Voitele halutessasi kananmunalla ja ripottele vielä juustoraastetta päälle. Paista 225 asteessa noin 12-15min.


 


Savunauta-ruissipsit (n. 50kpl):


1pss ruissipsejä (aito ruis)


n.150g savunautaa


1/2 tuubia voileipäpikkelssiä


1 prk kermaviiliä


1prk pippurituorejuustoa


(paprikaa)


 


Hienonna savunauta. Sekoita muut ainekset ja lisää liha joukkoon. Laita seos paksuun pakastepussiin/pursotuspussiin ja purista ruissipsien päälle. Lisää päälle pari kuutiota/suikaletta paprikaa. Tarjoa pian.


 


Näitä vois syödä vaikka pussillisen kerralla! Täytteen vaikutuksesta ruissipsi kostuu ja pehmenee, joten ei kanattaa tehdä nämä juuri ennen tarjoilua. Tosin maistui ne vaikka vähän pehmenneenäki


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti