Päätin Alman synttäreille vihdoin testata tätä Maku-lehdessä kerran ollutta ohjetta. Kaprikset jätin ohjeesta pois, ja tein vain puolikkaan annoksen. Käytin yhteen kerrokseen 9 viipaletta paahtoleipää. Käytin valmista tsatsikia, oli aika löysää, ehkä saisi olla hieman jämäkämpää tavaraa..
Tässä alkuperäinen ohje, löytyy myös täältä.
80 palaa
800 g moniviljapaahtoleipäviipaletta |
2 kpl kurkkua |
1/2 tl suolaa |
1 kg tsatsikia |
200 g kylmäsavustettua poroa |
Kostutus |
3/4 dl kasvislientä |
1/4 dl sitruunamehua |
Koristeluun |
1 dl ruohosipulia |
1/4 kpl kurkkua |
3 rkl kapriksia |
1 tl roseepippuria |
Näiden jälkeen ei tarvi vampyyrejä pelätä
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti