tiistai 21. syyskuuta 2010

Sydämiä sulattava suklaakakku (munaton)


Tupperware-kutsuilta bongattu ohje, on tooosi hyvää :)

Pohja:
200g digestive keksejä (tarkista tarvittaessa ainesosista onko kananmunaa)
50-75g voita sulatettuna

Täyte:
500g Mascarponea
2dl maustamatonta jogurttia
1 tl vaniljasokeria
130g valkoista suklaata
150g tavallista suklaata

Murskaa keksit ja sekoita sula voi joukkoon. Painele irtopohjavuoan pohjalle. Valmista täyte sekoittamlla mascarpone ja jogurtti+vaniljasokeri tasaiseksi. Jaa puoleksi ja lisää toiseen puoleen sulatettu valkoinen suklaa, toiseen sulatettu tumma suklaa. Kaada täytteet pohjan päälle ja anna tekeytyä yön yli jääkaapissa.

Hox! Ite lisäsin 1prk vaahdotettua Flora Vispiä täytteeseen, että tuli vähä "ilmavampi". Ja käytin täytteeseen 1 levyn Pandan valkoista ja 1 levyn Pandan tummaa suklaata, en tiijä mitä tuo tavallinen suklaa ohjeessa tarkottaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti