torstai 2. syyskuuta 2010

Synttäritarjoiluja erikoisruokavalioisille


Oli tuossa muutama viikko sitte yhteiset synttärijuhlat kahdella vuosikurssimme upeista naisista. Toinen juhlijoista on allerginen kananmunalle ja muutamalle muulle yleiselle raaka-aineelle, toinen juhlijoista on vegaani (ei eläinperäisiä ainesosia). Etenkin vege-tarjottavien kanssa sain pähkäillä ja tuntu etten keksi mitään..!


Lopulta tein:


Banoffeen (munaton) 


Vadelmaunelman (vege)Tällä ohjeella, mutta jätin liivatteen tietenki pois täytteestä. Tein tästä syystä aika matalan version, ihan hyvin pysy kasassa :)


 


Kasviskukat ja kanapeet (vege)Käytin Myllyn Paras lehtitaikinalevyjä (munaton, maidoton). Täytteeksi pistin kukkiin pannulla kuullotettuja vihanneksia (kesäkurpitsaa, herkkusieniä, paprikaa..) Aurinkokuivattuja tomaatteja ja soijajuustoa raastettuna. Kanapeeissä olo soijatuorejuustoa, purjoa ja paprikaa, ja vähä sitä soijajuustoraastetta.


 


Lisäksi tein broileripastasalaattia (munaton ja muuta), jota en sitte kuvannu ku se oli kotona niin rumissa astioissa kuljetusta varten ja jotenki se siinä juhlahumussa paikan päällä vähä pääsi unohtumaan..


 


 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti