keskiviikko 1. huhtikuuta 2009

Kahvinen tuplasuklaa




Teki mieli jotain hyvää ja suklaista.. ja tämmösen tein nopeasti (pitihän sen tietty antaa jähmettyä, mutta itse teko sujuu aika vauhdilla).


Pohjalla on 1pkt Rainbow tummia täytekeksejä+juoksevaa margariinia sopivassa suhteessa ja hienoksi jauhettuna (tupperin pikakokki on tässä mielestäni vertaansa vailla).Painelin seoksen kelmutetun ja leivinpaperoidun 24cm:n irtopohjavuoan pohjalle.


Täytteessä:


3 munaa


1,5dl tomusokeria


1prk mascarponea


1prk Flora vispiä


vajaa desi kahvia


4tl liivatejauhetta


130g valkosuklaata


130g tummaa suklaata


Ensin vatkasin munat ja sokerin kuohkeaksi vaahdoksi, sitten lisäsin mascarponen ja vaahdotetun kerman. Liivatejauheen sulatin kahviin, ja lisäsin sekaan. Tässä vaiheessa seos kahtia, toiseen puoleen lisäsin tumman- ja toiseen valkosuklaan.


 


Makuasia kummin ppäin kaataa seokset pohjan päälle, minä laitoin tällä kertaa näin. Sanoisin että ei olisi hullumpaa, vaikka tekisi vaan jommasta kummasta koko tortun. No, päälle sitte väriksi vähä kaakaojauhetta ja suklaalastuja. Kyllä tämä minusta maistui aiiiika hyvälle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti