torstai 4. heinäkuuta 2013

Voileipäkakku, gluteeniton

Sain tehtäväksi eräsisiin rippijuhliin täytekakun ja voileipäkakun, molemmat gluteenittomina.


Voileipäkakku, kuten arvata saattaa tuotti hieman pähkäilyä, koska en ole aiemmin tehnyt. Tuumasin että kunhan löydän hyvä leivän, loppu on sama kuin normivoikkarissa. Käytin pakastettua Moilashyvän tummaa ja vaaleaa paahtoleipää. Täytteeksi tein itse gluteenitonta italiansalaattia, jota tuli kahteen väliin. Toiseksi täytteeksi kinkku-tuorejuusto-ranskankerma-paprika-majoneesi-jne.- tahna, jota laitoin yhteen väliin ja loput kakun päälle. Koristelu yksinkertaisesti pippurikinkulla, keltaisilla tomaateilla ja herneenversoilla.

Kyllähän se gluteeniton leipä vaan on sen verran erilaista, että eron huomaa tavalliseen voikkariin, mutta pääasia oli, että juhlien päähenkilö itse oli tykännyt kovasti kakusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti